Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

علی عمرانی، حسام منظور و کامران تفتی در سه‌گانه برادرانه سعید نعمت‌ا...، نقش برادر ناخلف را بازی کرده‌اند.

اخبار چهره ها - بعضی از کارگردانان و تهیه‌کنندگان در تلویزیون، یک موضوع مشخص را دستمایه روایت قصه قرار داده‌ و آن را در قالب سه‌گانه‌ای تکرار کرده‌اند. جلیل سامان در «ارمغان تاریکی»، «پروانه» و «نفس» به موضوع منافقین پرداخته، حامد عنقا و بهرنگ توفیقی در «تنهایی لیلا»، «پدر» و «آقازاده» قصه‌هایی درباره تحول شخصیتی یک دختر غیرمذهبی تحت تاثیر جوانی مومن را روایت کرده‌اند و سعید نعمت‌ا.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. در «جراحت»، «برادرجان» و « زمین گرم » قصه تقابل دو برادر و اختلافات خانوادگی را به تصویر کشیده است.

حق‌الناس و حرمت برادری

یکی از موضوعاتی که نعمت‌ا... چه در قصه‌های برادرانه‌اش و چه در دیگر آثار خود روی آن تاکید داشته، پرداختن به حفظ احترام در خانواده و نگه داشتن حرمت برادر بوده است. در هر سه سریال ، میان دو برادر شاهد به وجود آمدن مشکلاتی بوده‌ایم که ریشه در اختلاف عقاید آن‌ها داشته، اما در کنار این اختلافات، موضوع حرمت برادری و حفظ احترام بزرگ تر در قصه پررنگ بوده که یکی از ویژگی‌های مثبت آثار سعید نعمت‌ا... است. در دو سریال «برادرجان» و «زمین گرم» برادر کوچک تر شخصیت مثبت قصه بوده، اما در سریال «جراحت» برادر کوچک تر کاراکتر منفی بوده است. موضوع حق‌الناس هم یکی از مضامین مشترک این سه‌گانه بوده که در هرکدام از سریال‌ها از زاویه خاصی به آن پرداخته شده است.

این برادران ناخلف

در هر سه سریال «جراحت»، «برادرجان» و «زمین گرم»، رابطه دو برادر با یکدیگر نقش مهمی در داستان داشته و اتفاقات مختلفی را در قصه ایجاد کرده است. «بزرگ» و «اسماعیل» در «جراحت»، «چاوش» و «آراز» در «برادرجان» و «اصلان » و «علیار » در «زمین گرم» دو برادر اصلی قصه بوده‌اند و در هر سه سریال، حتما یکی از برادران ماجرا شخصیتی منفی داشته‌ است. شخصیت «اسماعیل»، «چاوش» و «اصلان» به ترتیب در «جراحت»، «برادرجان» و «زمین گرم»، در مقابل برادر خود که کاراکتر مثبت و خوبی بود، شخصیت منفی داشتند و در واقع برادر ناخلف قصه بودند.

بازیگران مشترک؛ کامران تفتی و شیوا ابراهیمی

کامران تفتی تا به حال تجربه چند همکاری با سعید نعمت‌ا... در مقام نویسنده را داشته و از میان سه‌گانه‌ای که نام بردیم، در دو مجموعه «برادرجان» و «زمین گرم» ایفای نقش کرده است. او در هر دو سریال نقش یکی از برادران قصه را برعهده داشته و در نقش شخصیت منفی بازی کرده است. علاوه بر او، شیوا ابراهیمی هم بازیگر مشترک این دو سریال بوده و در هر دو، نقش زن سختی‌کشیده‌ای را بازی کرده که زندگی زناشویی‌اش در حال فروپاشی است و با مشکلاتی مواجه شده است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: زمین گرم سریال کامران تفتی شیوا ابراهیمی کامران تفتی سریال جدید تلویزیون زمین گرم کامران تفتی سعید نعمت ا دو برادر زمین گرم سه گانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۹۱۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غریب آبادی: وضعیت حقوق بشر به صورت مکتوب منتشر می‌شود

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، مراسم رونمایی از کتاب نقض حقوق بشر در کانادا و سوئد روز سه‎شنبه، ۱۱ اردیبهشت، با حضور کاظم غریب آبادی معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران و جمعی از کارشناسان حقوقی و فرهنگی و همچنین اساتید دانشگاه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: غریب‌آبادی: آمریکا صلاحیت ورود به عرصه حقوق بشر را ندارد

در این مراسم از دو جلد کتاب با عنوان «نگرانی‌های حقوق بشری در دو کشور کانادا و سوئد طی دو دهه گذشته از منظر نهادهای بین‌المللی حقوق بشری» رونمایی شد.

غریب آبادی در این مراسم ضمن اشاره به اینکه بحث حقوق بشر از دو بعد مهم است، گفت: نخست حمایت و ارتقای حقوق بشر در داخل است و دوم از آنجایی که ما آماج اتهامات برخی کشورها قرار داریم، بنابراین وظیفه داریم وضعیت حقوق بشر را در این کشورها رصد کنیم و ببینیم که آیا در این زمینه صادق هستند یا خیر.

دبیرستاد حقوق بشر با بیان اینکه از اکتبر گذشته مشخص شد رویکرد جامعه بین‌المللی نسبت به حقوق بشر آنگونه که برخی کشورها می‌گویند، باید تغییر کند، اظهار کرد: ما برای اولین بار تصمیم گرفتیم وضعیت حقوق بشر را در داخل ایران به صورت مکتوب منتشر کنیم؛ همچنین یکی از کارهایی که در ستاد حقوق بشر انجام می‎شود، پایش حقوق بشر در برخی کشورهاست؛ ستاد حقوق بشر منبع را نه رسانه‌ها و ژورنالیستی بلکه بر رویکرد سازوکارهای بین‎المللی قرار داده است اما این به معنای درست بودن هرچه آن‌ها می‌گویند، نیست.

وی همچنین به بررسی گزارش گزارش‎گران سازمان ملل در مورد وضعیت حقوق بشر در کشورها طی دو دهه اشاره کرد و گفت: این گزارش‎گران سفرهایی به کشورها دارند و گزارش‎ها و توصیه‎نامه‌هایی منتشر می‌کنند که این‌ها در ستاد حقوق بشر بررسی شده‎اند.

غریب آبادی، ادامه داد: در مرحله نخست بررسی وضعیت کشورهای آمریکا، انگلیس، فرانسه، ایسلند، کانادا، آلمان، سوئد در دستور کار قرار گرفتند؛ مبنای کتب بر زبان فارسی نبود و کتاب‎های مذکور به زبان انگلیسی هم منتشر شدند.

دبیر ستاد حقوق بشر با بیان اینکه دلیل انتخاب این هفت کشور این است که در وهله نخست این کشورها در زمینه حقوق بشر مدعی هستند و ثانیا این کشورها علیه ایران اقدامات و اتهاماتی وارد می‌کنند، عنوان کرد: رویکرد ما تدافعی نیست؛ به‎زودی و ظرف یک ماه آینده رویکرد تهاجمی در حوزه حقوق بشر را نهایی می‌کنیم که بعد پاسخگویی، رفع ابهام و تعامل هم دربردارد؛ تصمیم بر این است که در این رابطه سندی تهیه شود که پیش‌نویس آن آماده شده است.

وی در بخشی دیگر با اشاره به اینکه کانادا کشوری است که گرفتار نقض گسترده حقوق بشر است و حقوق بومیان در این کشور نقض می‌شود، اضافه کرد: کانادا هم در داخل و هم در ارتباط با کشورهای دیگر حقوق بشر را نقض می‌کند؛ این کشور هر سال در نشست مجمع عمومی سازمان ملل علیه ایران قطعنامه صادر می‌کند.

غریب آبادی، اضافه کرد: سوئد نیز به همین شکل است؛ اکنون حمید نوری چهار سال است که در این کشور بازداشت است و همه حقوق وی نقض شده است؛ حمید نوری تبعه ایران است و وظیفه ما است که تمام تلاش‌ها را درباره این شهروند ایرانی انجام دهیم؛ ان‎شاالله که بتوانیم حمید نوری را به دامان خانواده بازگردانیم.

معاون امور بین‎الملل قوه قضاییه در بخشی دیگر با تاکید بر اینکه حقوق بشر یک موضوع سیاسی شده است، عنوان کرد: نهادهای حقوق بشری درباره فلسطین چه کردند، درباره دانشگاه‌های آمریکا نهادهای حقوق بشری هنوز یک بیانیه هم صادر نکردند؛ شورای حقوق بشر درباره آمریکا سکوت کرده، اما در ایران چه اتفاقی افتاده که این نهاد چندین بیانیه صادر می‌کند، اما کمیساریای عالی درباره آمریکا سکوت کرده است.

دبیر ستاد حقوق بشر، تصریح کرد: سیاست‎زدگی در حقوق بشر تنها درباره کشورها روی نداده و نهادهای بین‌المللی هم دچار این سیاست‌زدگی شدند.

غریب آبادی در بخشی دیگر با اشاره به اینکه درباره بحث تحریم اقدامات زیادی انجام شده و ادبیات‎سازی گسترده‌ای درباره تحریم‌های یک‎جانبه صورت گرفته است، گفت: پرونده‎های زیادی در شعبه پنجاه‌وپنجم دادگستری تهران درباره تحریم‌ها باز شده است؛ همچنین پرونده‌هایی برمبنای طرح شکایت از سوی شاکی خصوصی از جمله بیماران پروانه‌ای تشکیل شده است.

دبیرستاد حقوق بشر، اظهار کرد: موارد نقض را باید با استفاده از ابزارهای خود پیگیری کرده و باید به دنبال اجرای حکم‌های صادرشده برویم، تاکید کرد: این موضوع پیگیری شده و آرای محاکم ما باید اجرا شود؛ در این رابطه کشتی که محموله نفتی آمریکا را داشت توقیف شد و براساس حکم دادگاه درباره بیماران پروانه‌ای باید صرف شود که اقدام خوبی است.

غریب آبادی در بخشی دیگر با بیان اینکه یکی از مطالباتی که مقام معظم رهبری همواره تاکید داشتند دفاع از حقوق مستضعفان است، افزود: در حوزه دفاع از حقوق مردم غزه اقدامات زیادی انجام شده است.

دبیر ستاد حقوق بشر همچنین نقش سازمان‌های مردم‌نهاد و رسانه‌ها را در زمینه پایش و رصد حقوق بشری بسیار مهم خواند و گفت: در این موضوع نیز از اقدامات پژوهشگران و دانشگاه‌ها استقبال می‎شود.

در پایان این مراسم با حضور دبیر ستاد حقوق بشر و مدعوین، از کتاب نگرانی‌های حقوق بشری در دو کشور کانادا و سوئد طی دو دهه گذشته از منظر نهادهای بین‌المللی حقوق بشری رونمایی شد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229029 برچسب‌ها حقوق بشر

دیگر خبرها

  • ۱۱ میلیارد ریال تاوان عرضه خارج از شبکه گاز مایع
  • وضعیت حقوق بشر در ایران برای اولین بار به صورت مکتوب منتشر می‌شود
  • استاپ‌موشن عرصه نوظهور در بازاریابی است/ نقش موشن‌گرافی در رونق تجارت
  • غریب آبادی: وضعیت حقوق بشر به صورت مکتوب منتشر می‌شود
  • تصمیم کمیساریای عالی حقوق بشر؛ محکومیت دیگری به جای آمریکا
  • عکس| تغییر چهره باورنکردنی حسام نواب صفوی
  • اکران مردمی «تمساح خونی» در اکومال کرج
  • کامران قاسم‌پور کجای ماجراست؟
  • حسام منظور به سراغ دراکولای برام استوکر می‌رود
  • کامران تا لحظه آخر ناامید نمی شود!(عکس)